Gezond en succesvol 2022!

Aan al mijn opdrachtgevers, klanten en relaties wil ik graag een heel vrolijk, gelukkig en gezond 2022 wensen! Ook wil ik iedereen heel hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking die we in 2021 hebben gehad! Ik hoop dat het nieuwe jaar 2022 ons allemaal gaat brengen wat we ervan hopen: minder beperkingen, meer contacten en […]

Communiceren en coördineren

Voor enkele van mijn vaste relaties – waaronder DutchPanna en Redactiehuis – heb ik de afgelopen weken weer mooie klussen kunnen doen. Onder andere artikelen gemaakt voor vakbladen en allerhande webcontent gecreëerd en/of geredigeerd. Fijn om zo’n prettige samenwerkingspartners te hebben!

Vrijwilligerswerk doet goed

Het doen van vrijwilligerswerk naast mijn reguliere job is altijd weer bevredigend. Het fijne is dat je meestal direct positieve feedback krijgt op je werkzaamheden en zeker ook dat je weer eens achter je bureau vandaan kunt komen om lekker in de buitenlucht met andere enthousiastelingen de handen uit de mouwen te steken. Zo klus ik […]

Social media updaten

Voor diverse stichtingen en verenigingen houd ik met grote regelmaat de socialmediakanalen up to date. Dat is altijd weer een leuke klus, zeker ook omdat ik behalve tekstjes maken ook vaak foto’s erbij kan maken. Zo combineer ik vaak werk met hobby!

Communicatie verbeteren

Voor een nieuwe opdrachtgever mag ik voortaan alle nieuwe webcontent creëren dan wel redigeren. Dat betekent meerdere keren per maand input helpen samenstellen, deze finetunen en redigeren, en deze vervolgens naar de juiste doelgroep communiceren.