Aanbevelingen

"Ik zou niet aarzelen om Amaury Stroux aan te bevelen als tekstschrijver of redacteur. Voor het schrijven van de teksten voor mijn website heeft Amaury eerst een interview afgenomen om zich te verdiepen in mijn vakgebied. Vervolgens heeft hij op razend knappe wijze kort en bondig de essentie van het vak doorgrond en beschreven. Naast het maken van strakke professionele teksten denkt hij ook mee over hoe je website het best tot zijn recht komt en de doelgroep het beste bereikt wordt. Professionaliteit en perfectionisme typeren wat mij betreft ‘Amaury Stroux Communicatie’."
"Op basis van vele jaren intensief samenwerken – meer dan eens onder grote druk – heb ik Amaury leren kennen als een aangenaam en vooral deskundig collega. Zijn veelvuldige interesses en een grote algemene kennis staan creatief en accuraat schrijven bepaald niet in de weg. Minutieus en gewetensvol redigeren krijgt altijd voorrang. Begin desnoods een discussie over inhoud of stijl, maar trek zijn taaldeskundigheid niet in twijfel, die vormt namelijk een vaste waarde."
"De kracht van Amaury Stroux is de aansluiting bij de juiste doelgroep. Zijn teksten zijn nieuwswaardig en sluiten aan bij de beleving van de lezers. Vanuit dit oogpunt heeft Amaury perfect aangevoeld welke informatie – vanuit de sierteeltsector – interessant is. Daarnaast is hij een prettig persoon om mee samen te werken."
"Ik ken Amaury vanuit het project Nieuwe keersluis Limmel; hij heeft tijdens dit project een mooi boek ontworpen. Door deze prettige ervaring heb ik contact opgenomen met hem om samen mijn website te bouwen. Amaury heeft met al zijn deskundige ervaring en ideeën mij goed geholpen, wat heeft geleid tot een mooie en overzichtelijke website. Daarnaast kan ik te allen tijde nieuwe teksten en beeldmateriaal aanleveren bij een nieuw project en zorgt Amaury voor updates."